01.09.2015
Зали и съоръжения Български национален тенис център
Зали и съоръжения
Sredata1Sredata2Sredata3
информация:Добре дошли в Националния тенис център – място, което предлага на Вас и семейството ви забавление сред природата в сърцето на град София.
Обхващащ 13 червени корта на открито пространство сред вековна гора в парк „Борисовата градина”, комплексът е оазис за игра, релаксация и общуване.
Тенис центърът откри врати през летния сезон на 2012 г. с обновена сграда, съблекални, ресторант, масаж, спортен магазин и ремонтирани кортове, като предоставя на своите членове модерни и съвременни условия, както и индивидуални програми за тенис с отстъпки. Можете да играете с партньор, собствен треньор, или с един от нашите високо квалифицирани инструктори по тенис на корт, който ще ви научи как да подобрите играта си и да добавите по-голямо разнообразие и контрол към нея.
Центърът предлага различни програми за обучение на деца: индивидуално и на групи, разделени по различни нива на умения, включително и за начинаещи; почасови и целодневни уроци по тенис, съчетани с анимация.

Благодарение на модерно осветените 10 от 13 корта при нас се играе от ранна утрин до късните часове на деня, както и от ранна пролет до късна есен. Потопете се в нашия зелен рай, в центъра на София, но далече от шумовете на града.

Услуги:

Наем на корт
Детска тенис школа
Школа за пораснали
Летен тенис лагер
Корпоративни турнири
Кардио тенис
Индивидуален час с треньор

За повече инфо, цени и онлайн резервация на корт, посетете нашия сайт.