16.09.2015
Зали и съоръжения Спортен комплекс Изида
Зали и съоръжения
Sredata1Sredata2Sredata3
информация:Спортен комплекс „ИЗИДА” се намира в централната част на град Добрич. Разположен е сред зеленината на парк „Св. Георги”. На разположение на всички желаещи да се отдадат на спорт и почивка са четири открити тенис корта; волейболна и баскетболна зала; футболно игрище с изкуствена трева; закрит плувен басейн, в който се провеждат и занятия по акваспининг; СПА център; фитнес зала; както и зала, оборудвана с байкспинери; хотел, от който може да наблюдавате, провеждащите се тенис-турнири, директно от вашата стая, или от специално обособени за целта места на покрива на хотела. Освен в парк „Св. Георги” ИЗИДА разполага с футболно игрище, също с изкуствена трева и два закрити тенис корта с изкуствена настилка, намиращи се на територията на „Търговия на едро” в Индустриалната зона на града.
В края на 1999 г. фирма “ИЗИДА” ООД създаде закрита спортна зала с два тенис корта, с идеята да задоволи нуждите на играещите тенис на корт жители на град Добрич. Тъй като, сред тях има и много млади хора, през 2000 г. беше регистриран Тенис клуб “ИЗИДА”– детско-юношеска школа за изграждане на състезатели от високо професионално ниво. Това от своя страна наложи създаването и на лятна открита база за тренировки.

Тенис клуб “ИЗИДА” разполага с:

1. Зимна база:
- два закрити, отопляеми тенис корта с изкуствена трева тип WIMBLEDON SPECIAL, трибуни, съблекални, барче с изглед към кортовете, Wi-Fi Интернет.

2. Лятна база “Комплекс ИЗИДА”:
- четири перфектни червени корта със стандартни размери, разполагащи и с мощно осветление за по-късните часове;
Гордост са преди всичко успехите на състезателите от клуба, под ръководството на екипа от треньори Юри Дойчев, Борис Михайлов, Ивайло Коев и Владислав Матеев

Спортни съоръжения "Търговия на едро":

6.00 - 24.00ч.


Спортни съоръжения "Градски парк":

6.00 - 02.00ч.

За повече информация, цени и резервация на тенис корт, посетете нашия сайт.