23.09.2015
Курсове и тренировки Курсове и тренировки по хокей на трева
Курсове и тренировки
Sredata1
информация:Хокеят на трева е колективен спорт, който развива социалните умения, взаимодействието и сътрудничеството не само на терена, но и извън него. Въздействието на спорта върху други сфери на живота е голямо и това е още една предпоставка за хората да се занимават със спорт. Хокеят на трева развива както физическите така и интелектуалните способности на човек. Множеството ситуации, които се случват на игрището допринасят за това състезателя винаги да е концентриран и в готовност за проява на максимални физически качества.

Хокеят на трева е популярен спорт, който е алтернатива на хокея на лед. Чудесно занимание за подобряване здравето на деца и възрастни.

Спортът е олимпийска дисциплина от 1908г. Практикува както от мъже, така и от жени.

Играта се практикува на изкуствена настилка, а отборите се състоят от по 11 играча. Полувремената са по 35 мин. Необходимата екипировка се състои от стик, кори, ръкавица, спортни обувки.

Сдружение Фуутура Ви предлага занимания с тази атрактивна игра, в която техниката, тактиката и емоцията са неразделни. Основна цел на сдружението е предлагането на различни нива от консултации и тренировки за неговите членове в областта на спорта хокей на трева. Това ние ще постигнем чрез специфични програми съобразени с възрастта на занимаващите се и нивото на уменията.

Сдружение Фуутура Ви кани да се присъедините към нашия клуб по хокей на трева.

Членуването е отворено за всички възрасти и ниво на уменията. Ние Ви каним да посетите някои от нашите занимания и да се запознаете с хокея на трева и да изпробвате уменията си. Дори, ако не сте се занимавали с този спорт преди ние ще отговорим на въпросите Ви и ще Ви дадем възможност да се докоснете до този спорт.

Предлагаме ви:

- Системни занимания по хокей на трева.
- Развиване на физическите качества (сила, гъвкавост, издръжливост, бързина, ловкост).
- Организиране на мини турнири и състезания.


Тренировките и домакинските приятелски и официални мачове ще се провеждат на игрище с изкуствена трева в квартал Младост 3