23.09.2015
Курсове и тренировки Курсове и тренировки по фехтовка
Курсове и тренировки
Sredata1Sredata2Sredata3
информация:Фехтовална академия „Васил Етрополски“ е създадена през 2009г. Носи името на Васил Етрополски, единственият българин, печелил Световна титла и Световна купа по фехтовка.

Можете да започнете да тренирате фехтовка на всяка възраст. Фехтовката способства за подобряване на координацията, концентрацията, издържливостта, бързината и сърдечно-съдовата дейност. Ние Ви предлагаме разнообразие от курсове за начинаещи, които да Ви дадат добър старт.В нашият курс по фехтовка са добре дошли всички между 9 и 99 години, мъже или жени, левичари или десничари.
Курсът за начинаещи покрива основни аспекти от фехтовката и е идеален за хора, които нямат опит в този спорт. Участниците ще се въведат във фехтовалните правила, традиции, техника и тактика. Ще се изучат видовете атаки и защити. Обучението може да бъде групово или индивидуално.
Курсовете за деца обучават във весела и забавна атмосфера. Във всеки курс се използват разнообразни игри, които способстват да подобрят скоростта и координацията. Малките възпитаници се обучават в специфични фехтовални придвижвания, фехтовален поздрав, фехтовални правила и действия, а също така се развива и тактическото им мислене.

След курса децата могат да продължат обучението си в Академията и да израстват фехтовално. По-напредналите участват в национални, а в последствие и международни състезания. Нашите треньори имат международен състезателен опит и винаги могат да помогнат и да мотивират състезателите.

Фехтовалната екипировка е осигурена от Академията. Участниците трябва да имат само обикновени спортни екипи.
Курсовете за се водят от високо квалифицирани треньори.
Предлагаме индивидуални обучения и тиймбилдинг програми.

Академията разполага с няколко бази :София;Пловдив, Бургас,Шумен,Благоевград,Стара Загора,Нова Загора,Поморие,Несебър,Карнобат,Свети Влас.Партнираме си с различни училища и университети.
Повече информация, относно нашите бази, местоположението им и работното време можете да намерите на сайта.